Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Moderators: speed2, KeyBlue

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby KeyBlue » 05 Aug 2016, 23:23

I added both video and audio to the mission.

video made by me
audio done by jjs_ai

A little feedback would be nice. :)

Get it here : https://www.dropbox.com/s/ka7i0302peopj ... e.zip?dl=0
User avatar
KeyBlue
Priest
 
Posts: 403
Joined: 28 Jan 2016, 01:06
Has liked: 140 times
Been liked: 93 times
FAF User Name: KeyBlue

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby KeyBlue » 07 Aug 2016, 20:44

Hip hip hooray!!!


The mission has become available in the lobby!
Coop Missions > Custom Missions > Theta Civilian Rescue

No need to download it from here anyore.
You can just delete your current version, since the lobby will download the latest version for you.


If changes/bugfixes still need to be made i'll again put the test versions in this thread, until they are pushed into the lobby.
User avatar
KeyBlue
Priest
 
Posts: 403
Joined: 28 Jan 2016, 01:06
Has liked: 140 times
Been liked: 93 times
FAF User Name: KeyBlue

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby KeyBlue » 13 Aug 2016, 14:08

There is a bug in the lobby version.
The first two waves of experimentals (1st=monkey and 2nd=megalith) spawn at the same time. Instead of giving you an interval of 10+min between each wave.

I fixed this issue and improved some other things aswell (add T2staticAA, no more units staying offmap, ...)

These fixes and improvements won't be added to the lobby version until the next game update (around 29/8)
So here is the latest version with the fixes.
https://www.dropbox.com/s/ka7i0302peopj ... e.zip?dl=0
User avatar
KeyBlue
Priest
 
Posts: 403
Joined: 28 Jan 2016, 01:06
Has liked: 140 times
Been liked: 93 times
FAF User Name: KeyBlue

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby Incognito » 17 Aug 2016, 15:35

2nd try on Normal. Hard defence ongoing...
- You were too slow and Cybrans deploy the Monkeylord!
*checks if TML, shield-buildings, or even T2 turrets are now available
*quits
As always, sorry for possible bad English.
User avatar
Incognito
 
Posts: 6
Joined: 23 Feb 2016, 16:43
Has liked: 5 times
Been liked: 1 time
FAF User Name: Incognito

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby KeyBlue » 17 Aug 2016, 16:04

Incognito wrote:2nd try on Normal. Hard defence ongoing...
- You were too slow and Cybrans deploy the Monkeylord!
*checks if TML, shield-buildings, or even T2 turrets are now available
*quits


Normal? there is only easy, medium and hard.
Only thing i have to say here is: try lower difficulty or take friends with you.

It's a race against time and if you're having problems with the timer, you can work your way up from easy to hard.
Each level of difficulty gives you less time, bigger attacks and stronger base defenses.


And to be honest, I can't do anything with that little piece of anecdote.
User avatar
KeyBlue
Priest
 
Posts: 403
Joined: 28 Jan 2016, 01:06
Has liked: 140 times
Been liked: 93 times
FAF User Name: KeyBlue

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby Supremecommander » 10 Sep 2016, 14:37

i launch the game but nothing spawns in dont know if i got to edit the code or not :(
Supremecommander
 
Posts: 6
Joined: 10 Sep 2016, 14:35
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: supremecommander

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby KeyBlue » 10 Sep 2016, 15:15

mmh, wait a couple of seconds. Sometimes it takes a little while.
Otherwise i don't know what goes wrong.
If it keeps going wrong, you should post logs here i think:
viewtopic.php?f=42&t=11868&hilit=coop
or ask speed2, since he knows most things about coop.

can't really help with that :/
User avatar
KeyBlue
Priest
 
Posts: 403
Joined: 28 Jan 2016, 01:06
Has liked: 140 times
Been liked: 93 times
FAF User Name: KeyBlue

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby rhyslewis@gmail.com » 12 Sep 2016, 12:37

I am 3 hrs in and still trying to download this mission.

I have 350MB downloaded of various A01 - A05 , E01 - E04 , C04,5,6 files.

Is there anywhere to download this mission instead of thru the speed capped FAF client ??
rhyslewis@gmail.com
 
Posts: 4
Joined: 12 Mar 2016, 01:57
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: RHYSEENZ

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby speed2 » 12 Sep 2016, 12:53

What you're downloading are voice files of original supcom campaign, they have 650mb. They are required to host a coop game on FAF. After that the mission will get downloaded.
User avatar
speed2
Supreme Commander
 
Posts: 3111
Joined: 05 Jan 2013, 15:11
Has liked: 610 times
Been liked: 1051 times
FAF User Name: speed2

Re: Test My Mission: ThetaCivilianRescue

Postby KeyBlue » 12 Sep 2016, 12:57

I put the latest version on a zip file in dropbox.

https://www.dropbox.com/s/e6bew9rh41pp2 ... 3.zip?dl=0


EDIT: Probably won't help with the big download, considering what speed2 said.
User avatar
KeyBlue
Priest
 
Posts: 403
Joined: 28 Jan 2016, 01:06
Has liked: 140 times
Been liked: 93 times
FAF User Name: KeyBlue

PreviousNext

Return to Coop

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest