Map already exists in database error

Interesting mapping tools and mapping help.

Moderator: Morax

Map already exists in database error

Postby CommandMan7 » 17 Jul 2013, 03:42

I'm trying to upload a newer version of my map, cliff defense, into the map database, and no matter what i try i get the error, "cliff defense version1 already exists in database". I've tried manually modifying the map info to make it a version 2, renamed it something completely different, and it still continues to reject the upload. Please help!
CommandMan7
Crusader
 
Posts: 10
Joined: 04 Jul 2013, 08:07
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time

Re: Map already exists in database error

Postby RoundTabler » 17 Jul 2013, 04:10

Same. Database says "Drake's Ravine EP version 1 already exists in database" :/
Avantgarde: bug reports go to you [zep] via PM?
Ze_PilOt_: no
Ze_PilOt_: never.

Ze_PilOt: FA is not about being in a comfort zone all the time.
I think the game you want to play is Starcraft 2.
User avatar
RoundTabler
Contributor
 
Posts: 236
Joined: 18 Jan 2013, 18:33
Has liked: 34 times
Been liked: 1 time
FAF User Name: RoundTabler

Re: Map already exists in database error

Postby Krapougnak » 17 Jul 2013, 08:45

here worked for me:

viewtopic.php?f=53&t=3897
User avatar
Krapougnak
Contributor
 
Posts: 340
Joined: 12 Jul 2012, 11:03
Has liked: 193 times
Been liked: 24 times
FAF User Name: Krapougnak

Re: Map already exists in database error

Postby Prince__ » 17 Jul 2013, 11:14

Special keys aren't allowed as far as I know. Like the " ' ". Just use normal ones.
User avatar
Prince__
Priest
 
Posts: 302
Joined: 29 Aug 2011, 11:39
Has liked: 0 time
Been liked: 4 times
FAF User Name: UES_Prince

Re: Map already exists in database error

Postby CommandMan7 » 17 Jul 2013, 15:44

None of this worked. Now I get an error saying the folder does not contain valid map datas. And yes, I did rename absolutely everything.
CommandMan7
Crusader
 
Posts: 10
Joined: 04 Jul 2013, 08:07
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time

Re: Map already exists in database error

Postby RoundTabler » 17 Jul 2013, 16:05

Worked for me. However, I had to go into the .save file and change some of the names in there.
Avantgarde: bug reports go to you [zep] via PM?
Ze_PilOt_: no
Ze_PilOt_: never.

Ze_PilOt: FA is not about being in a comfort zone all the time.
I think the game you want to play is Starcraft 2.
User avatar
RoundTabler
Contributor
 
Posts: 236
Joined: 18 Jan 2013, 18:33
Has liked: 34 times
Been liked: 1 time
FAF User Name: RoundTabler

Re: Map already exists in database error

Postby Prince__ » 17 Jul 2013, 20:06

Show me your files and the code of the ***_scenario.lua .
User avatar
Prince__
Priest
 
Posts: 302
Joined: 29 Aug 2011, 11:39
Has liked: 0 time
Been liked: 4 times
FAF User Name: UES_Prince

Re: Map already exists in database error

Postby CommandMan7 » 17 Jul 2013, 20:40

Code for scenario:

Code: Select all
version = 2
ScenarioInfo = {
  name = 'Cliff defense v2',
  type = 'skirmish',
  description = '<LOC cliff defense v2 Description>Cliff defense',
  starts = true,
  preview = '',
  size = {512, 512},
  norushradius = 0,
  norushoffsetX_ARMY_1 = 0,
  norushoffsetY_ARMY_1 = 0,
  norushoffsetX_ARMY_2 = 0,
  norushoffsetY_ARMY_2 = 0,
  norushoffsetX_ARMY_3 = 0,
  norushoffsetY_ARMY_3 = 0,
  norushoffsetX_ARMY_4 = 0,
  norushoffsetY_ARMY_4 = 0,
  map = '/maps/cliff_defense_v2/cliff_defense_v2.scmap',
  save = '/maps/cliff_defense_v2/cliff_defense_v2_save.lua',
  script = '/maps/cliff_defense_v2/cliff_defense_v2_script.lua',
  Configurations = {
    ['standard'] = {
      teams = {
        { name = 'FFA', armies = {'ARMY_1','ARMY_2','ARMY_3','ARMY_4',} },
      },
      customprops = {
        ['ExtraArmies'] = STRING( 'ARMY_9 NEUTRAL_CIVILIAN' ),
      },
    },
  }}


Files are:

cliff defense_v2.dds
cliff defense_v2.large
cliff defense_v2.scmap
cliff defense_v2.small
cliff defense_v2_old.scmap
cliff defense_v2_save.lua
cliff defense_v2_scenario.lua
cliff defense_v2_script.lua
CommandMan7
Crusader
 
Posts: 10
Joined: 04 Jul 2013, 08:07
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time

Re: Map already exists in database error

Postby Prince__ » 17 Jul 2013, 21:06

CommandMan7 wrote:Files are:

cliff defense_v2.dds
cliff defense_v2.large
cliff defense_v2.scmap
cliff defense_v2.small
cliff defense_v2_old.scmap
cliff defense_v2_save.lua
cliff defense_v2_scenario.lua
cliff defense_v2_script.lua


The _ is missing between cliff and defense. In the code they have it.
User avatar
Prince__
Priest
 
Posts: 302
Joined: 29 Aug 2011, 11:39
Has liked: 0 time
Been liked: 4 times
FAF User Name: UES_Prince

Re: Map already exists in database error

Postby CommandMan7 » 18 Jul 2013, 13:15

"map correctly uploaded"

Thanks! :D
CommandMan7
Crusader
 
Posts: 10
Joined: 04 Jul 2013, 08:07
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time


Return to Mapping

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest