Can't upload mod

Need help? This is the right place!
Note, reporting bugs and issues should be in the Tech Support forum!

Moderator: PhilipJFry

Can't upload mod

Postby Dudekahedron » 08 Nov 2016, 22:14

Hi FAF,
I've run across a problem with uploading a mod to the vault:
Image
After pressing the "Upload Mod" button, nothing happens besides it occasionally becoming non-responsive. I've let it sit for an hour or so too and nothing occurred.

Anyone know what I'm doing wrong?
Check out my mod (in development): /viewtopic.php?f=41&t=13326
User avatar
Dudekahedron
Avatar-of-War
 
Posts: 118
Joined: 10 Apr 2016, 22:01
Has liked: 42 times
Been liked: 54 times
FAF User Name: Dudekahedron

Re: Can't upload mod

Postby speed2 » 08 Nov 2016, 22:29

User avatar
speed2
Contributor
 
Posts: 3189
Joined: 05 Jan 2013, 15:11
Has liked: 636 times
Been liked: 1119 times
FAF User Name: speed2

Re: Can't upload mod

Postby Dudekahedron » 08 Nov 2016, 23:13

Well that would make the difference! Thanks!
New issue though:
Code: Select all
java.net.SocketTimeoutException: Read timed out
   at java.net.SocketInputStream.socketRead0(Native Method)
   at java.net.SocketInputStream.socketRead(Unknown Source)
   at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
   at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
   at sun.security.ssl.InputRecord.readFully(Unknown Source)
   at sun.security.ssl.InputRecord.read(Unknown Source)
   at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.readRecord(Unknown Source)
   at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.readDataRecord(Unknown Source)
   at sun.security.ssl.AppInputStream.read(Unknown Source)
   at java.io.BufferedInputStream.fill(Unknown Source)
   at java.io.BufferedInputStream.read1(Unknown Source)
   at java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source)
   at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTPHeader(Unknown Source)
   at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source)
   at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source)
   at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source)
   at java.net.HttpURLConnection.getResponseCode(Unknown Source)
   at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.getResponseCode(Unknown Source)
   at com.google.api.client.http.javanet.NetHttpResponse.<init>(NetHttpResponse.java:37)
   at com.google.api.client.http.javanet.NetHttpRequest.execute(NetHttpRequest.java:94)
   at com.google.api.client.http.HttpRequest.execute(HttpRequest.java:972)
   at com.faforever.client.api.FafApiAccessorImpl.postMultipart(FafApiAccessorImpl.java:293)
   at com.faforever.client.api.FafApiAccessorImpl.uploadMod(FafApiAccessorImpl.java:252)
   at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
   at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
   at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
   at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
   at org.springframework.aop.support.AopUtils.invokeJoinpointUsingReflection(AopUtils.java:302)
   at org.springframework.aop.framework.JdkDynamicAopProxy.invoke(JdkDynamicAopProxy.java:201)
   at com.sun.proxy.$Proxy35.uploadMod(Unknown Source)
   at com.faforever.client.mod.ModUploadTask.call(ModUploadTask.java:72)
   at com.faforever.client.mod.ModUploadTask.call(ModUploadTask.java:26)
   at javafx.concurrent.Task$TaskCallable.call(Task.java:1423)
   at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
   at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
   at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
   at java.lang.Thread.run(Unknown Source)


Edit: Nevermind, tried a couple times. Turns out the version number needs to be an integer! I had mine at 0.1
Check out my mod (in development): /viewtopic.php?f=41&t=13326
User avatar
Dudekahedron
Avatar-of-War
 
Posts: 118
Joined: 10 Apr 2016, 22:01
Has liked: 42 times
Been liked: 54 times
FAF User Name: Dudekahedron

Re: Can't upload mod

Postby Exotic_Retard » 09 Nov 2016, 01:06

it works with non integers as well but it ignores everything after the decimal point.

i assume it doesnt like you trying to upload version 0, which is what it thinks your mod version is.

speaking of which is there a reason we cant get decimal points on version numbers?
would certainly be useful for beta mods and stuff
User avatar
Exotic_Retard
Contributor
 
Posts: 1470
Joined: 21 Mar 2013, 22:51
Has liked: 557 times
Been liked: 626 times
FAF User Name: Exotic_Retard


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest