Connect in gpg but not in faf

This is for troubleshooting of problems with the FAF client and Forged Alliance game.

Moderator: PhilipJFry

Connect in gpg but not in faf

Postby ToejamS » 12 Oct 2011, 13:10

My brother in Australia can connect to me in UK as long as gpg is used. When using faf, we are unable to create a connection.
Find logs attached... I hope
Attachments
logfiles.rar
(23.99 KiB) Downloaded 269 times
ToejamS
Avatar-of-War
 
Posts: 296
Joined: 26 Aug 2011, 18:03
Has liked: 0 time
Been liked: 1 time
FAF User Name: ToejamS

Re: Connect in gpg but not in faf

Postby Ze_PilOt » 12 Oct 2011, 23:03

I forgot to make update the port detector when I've changed the "game find" method.
Meaning that the host of the game have troubles because the port wasn't updated, but all other players were okay.

I should work now, keep me posted if you still have troubles.
Nossa wrote:I've never played GPG or even heard of FA until FAF started blowing up.
User avatar
Ze_PilOt
Supreme Commander
 
Posts: 8985
Joined: 24 Aug 2011, 18:41
Location: fafland
Has liked: 18 times
Been liked: 376 times
FAF User Name: Ze_PilOt

Re: Connect in gpg but not in faf

Postby GateKeeper » 20 Oct 2011, 22:22

I have been having this problem for a week now, thought it was my router. GPG net still works fine. FAF did work until recently.
GateKeeper
Crusader
 
Posts: 16
Joined: 12 Oct 2011, 21:28
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time

Re: Connect in gpg but not in faf

Postby Ze_PilOt » 20 Oct 2011, 22:26

Same, post your fa.log and the fa.log of the player trying to connect.
Nossa wrote:I've never played GPG or even heard of FA until FAF started blowing up.
User avatar
Ze_PilOt
Supreme Commander
 
Posts: 8985
Joined: 24 Aug 2011, 18:41
Location: fafland
Has liked: 18 times
Been liked: 376 times
FAF User Name: Ze_PilOt

Re: Connect in gpg but not in faf

Postby Reddev32 » 20 Oct 2011, 23:52

port forward right and use demz if u have to and allow make sure the 6112 port is even open just cause you can link in gpgnet does nto mean u can link ing here in faf

known fix is do 6111 - 6113
Reddev32 ~ Reddev GPGnet ~ Obliterating Wave ~ GPGnet ~ SC-Vanilla ~ FA ~ Supcom 2

GPGnet Vault
User avatar
Reddev32
Priest
 
Posts: 342
Joined: 26 Aug 2011, 17:59
Has liked: 0 time
Been liked: 3 times
FAF User Name: Reddev32

Re: Connect in gpg but not in faf

Postby GateKeeper » 21 Oct 2011, 23:11

lobby updated again today, as I went to get the logs and check things and now all is well.
GateKeeper
Crusader
 
Posts: 16
Joined: 12 Oct 2011, 21:28
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time


Return to Tech Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest