Add foe not working correctly?

Talk about general things concerning Forged Alliance Forever.

Moderators: FtXCommando, Mountain

Add foe not working correctly?

Postby Gruffman » 09 Feb 2019, 18:47

I've noticed that people I have added as foes (showing up in red in chat) are not showing up as foes in lobbies. Is it something I have done wrong or is there an issue with the system at the moment?
User avatar
Gruffman
Avatar-of-War
 
Posts: 73
Joined: 11 May 2013, 19:48
Has liked: 6 times
Been liked: 4 times
FAF User Name: Gruffman

Re: Add foe not working correctly?

Postby PhilipJFry » 09 Feb 2019, 18:49

foeing someone in the client doesn't do anything inside the game
cats>dogs
post logs
User avatar
PhilipJFry
Moderator
 
Posts: 2185
Joined: 23 Mar 2016, 21:16
Location: Austria
Has liked: 215 times
Been liked: 331 times
FAF User Name: PhilipJFry

Re: Add foe not working correctly?

Postby Gruffman » 09 Feb 2019, 20:58

Now i'm confused. I'm 99% sure when I foe'd ppl in the past, their names would be in red in the lobby. This would alert me that I didn't want to play with them. Is this not the case? What is the point of foe'ing someone?
User avatar
Gruffman
Avatar-of-War
 
Posts: 73
Joined: 11 May 2013, 19:48
Has liked: 6 times
Been liked: 4 times
FAF User Name: Gruffman

Re: Add foe not working correctly?

Postby Geosearchef » 09 Feb 2019, 21:11

Either you remember sth wrong or we need to start worrying about FAF being taken over by some AI overlord changing its own code.
Developer, Server Admin, ICE, currently working on Team Matchmaking, FAF Client
User avatar
Geosearchef
Priest
 
Posts: 312
Joined: 18 Oct 2013, 14:08
Location: Germany
Has liked: 4 times
Been liked: 96 times
FAF User Name: Geosearchef

Re: Add foe not working correctly?

Postby tatsu » 10 Feb 2019, 04:07

Gruffman wrote: their names would be in red in the lobby.

i think you mean in the python client when you hovered the game in the list of joinable games the tooltip would have foe in red and if it was the host who was foed you could see the red without hovering because the host name was part of the small info.

It wasn't in-game though.

Java FAF doesn't have this feature (yet?)
Run FAF + FA on linux, you can automate the whole install and setup process :
https://github.com/tatsujb/installFAFscript
User avatar
tatsu
Supreme Commander
 
Posts: 1401
Joined: 02 Jul 2012, 21:26
Has liked: 1665 times
Been liked: 146 times
FAF User Name: tatsu


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: artur453 and 1 guest