FAF dont launch in coop campaign [SOLVED]

This is for troubleshooting of problems with the FAF client and Forged Alliance game.

Moderator: DukeOfEarl

FAF dont launch in coop campaign

Postby Alimonos » 28 Oct 2018, 22:59

Hello, nice to find this launcher and that still ppl playing the game.

Im having this error while trying to host a coop game so i can get used to changes (custom with ai works perfect btw):

Failed to setup initial search path.

Program : C:\ProgramData\FAForever\bin\ForgedAlliance.exe
Cmd line arguments : /init init.lua /nobugreport /log C:\ProgramData\FAForever\logs\game.log /gpgnet 127.0.0.1:51179 /mean 1500.0 /deviation 500.0 /savereplay gpgnet://127.0.0.1:15001/8756442/Alimonos.SCFAreplay /country GR /numgames 0

Callstack:
Unknown symbol (address 0x008cef50)

Last 100 lines of log...

warning: Running "C:\ProgramData\FAForever\bin\init.lua" failed: cannot read C:\ProgramData\FAForever\bin\..\fa_path.lua: No such file or directory
stack traceback:
[C]: in function `dofile'
C:\ProgramData\FAForever\bin\init.lua(2): in main chunk


Well i dint install or created the programdata folder and launcher is instaled on (D:) so im confused, any help apretiated.
Using downlords launcher v 0.8

Also the Units page never loads.
Alimonos
 
Posts: 6
Joined: 28 Oct 2018, 19:55
Has liked: 3 times
Been liked: 1 time
FAF User Name: Alimonos

Re: FAF dont launch in coop campaign  [SOLVED]

Postby Geosearchef » 28 Oct 2018, 23:25

viewtopic.php?f=3&t=16464&p=166052&hilit=coop#p166052

Just launch coop via the original/python client once, it will download the coop files, afterwards you can switch back to the java (downlords) client if you want to. (this is fixed since half a year but was blocked by other issues/bugs, we hope to release a v0.9.0 soon, but currently we're having build problems)
Developer, Server Admin, currently working on ICE adapter, Java Client (downlords's client), java api/server.
User avatar
Geosearchef
Avatar-of-War
 
Posts: 266
Joined: 18 Oct 2013, 14:08
Location: Germany
Has liked: 4 times
Been liked: 84 times
FAF User Name: Geosearchef

Re: FAF dont launch in coop campaign

Postby Alimonos » 29 Oct 2018, 16:30

Thanks it works with the other launcher. though does not seem any harder than original...

Oh sit! nvm its actualy hard :mrgreen:
Alimonos
 
Posts: 6
Joined: 28 Oct 2018, 19:55
Has liked: 3 times
Been liked: 1 time
FAF User Name: Alimonos

Re: FAF dont launch in coop campaign

Postby Topolino » 12 Feb 2019, 10:57

Hello all, I'm new here and new to Supreme Commander. We would like to play some campaign co-op and I just wondered if this is now up and running normally in the 0.9.3 client, so there is no reason to use the legacy client?

I see e.g. UEF black earth there in the drop down menu but it all looks a bit different than the legacy campaign menu. Thanks.
Topolino
 
Posts: 1
Joined: 12 Feb 2019, 10:43
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: Topolino


Return to Tech Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest