Select target units

Everything about mods can be found here.

Select target units

Postby Okpuck » 26 Jun 2018, 10:32

All,

Who hasn't seen his ACU make complete turn to kill a simple unit while he targeted ACU?
It would be nice to have mod to define a priority on the targets (ACU, building, direct fire units, indirect fire units, AA units) in its action field.
It would be enough in a tab, to deplace/move icons (ACU, building, direct fire, indirect fire, AA) to define quiclky the target priority. What do you think?

@+
Okpuck
Crusader
 
Posts: 36
Joined: 15 Nov 2014, 12:14
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: Okpuck

Re: Select target units

Postby keyser » 26 Jun 2018, 10:34

Zockyzock:
VoR is the clan of upcoming top players now
keyser
Supreme Commander
 
Posts: 1477
Joined: 17 May 2013, 14:27
Has liked: 376 times
Been liked: 387 times
FAF User Name: keyser

Re: Select target units

Postby Okpuck » 26 Jun 2018, 10:44

Danke Keyser :)
Okpuck
Crusader
 
Posts: 36
Joined: 15 Nov 2014, 12:14
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: Okpuck

Re: Select target units

Postby Anihilnine » 26 Jun 2018, 10:56

wow
Anihilnine
Moderator
 
Posts: 2139
Joined: 16 Apr 2013, 10:10
Has liked: 248 times
Been liked: 371 times
FAF User Name: Anihilnine

Re: Select target units

Postby Okpuck » 26 Jun 2018, 11:14

Keyser, it would seem that it is in development.
Here is my idea to manage that easily to take or to forget:
1- Select the units (ACU included).
2- Define target priority on the fly.
3- Keep in memory the target priority for future combat in game.
I think that define a tab to define the target priority might be too complex to manage...
Good luck to develop this mod.
Okpuck
Crusader
 
Posts: 36
Joined: 15 Nov 2014, 12:14
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: Okpuck

Re: Select target units

Postby Franck83 » 26 Jun 2018, 11:32

That's a crazy nice feature.

This will add a lot of micro deepness in game.
Alliance of Heroes Mod is out ! Try it ! It's in the Mod Vault !
User avatar
Franck83
Priest
 
Posts: 363
Joined: 30 Dec 2016, 11:59
Location: France
Has liked: 55 times
Been liked: 55 times
FAF User Name: Franck

Re: Select target units

Postby Okpuck » 26 Jun 2018, 11:40

Maybe one thing/idea more simple to do.
Let's take example with ACU. In his range we target a unit/ACU so that this unit/ACU becomes the target priority as long as this type of unit is in its range.
Isn't it more simple :)
Okpuck
Crusader
 
Posts: 36
Joined: 15 Nov 2014, 12:14
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: Okpuck

Re: Select target units

Postby Geosearchef » 26 Jun 2018, 13:11

Post your suggestions in the pull request discussion that was linked. Devs (normally) don't read the forums.

(or is that keyser's github account?)
Developer, currently working on ICE adapter, Java Client (downlords's client), java api/server.
User avatar
Geosearchef
Avatar-of-War
 
Posts: 76
Joined: 18 Oct 2013, 14:08
Location: Germany
Has liked: 1 time
Been liked: 19 times
FAF User Name: Geosearchef

Re: Select target units

Postby Okpuck » 26 Jun 2018, 13:24

Done!
Okpuck
Crusader
 
Posts: 36
Joined: 15 Nov 2014, 12:14
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: Okpuck

Re: Select target units

Postby keyser » 26 Jun 2018, 15:38

nah my github account is shalkya
but i usually warn the dev from request on the forum
Zockyzock:
VoR is the clan of upcoming top players now
keyser
Supreme Commander
 
Posts: 1477
Joined: 17 May 2013, 14:27
Has liked: 376 times
Been liked: 387 times
FAF User Name: keyser


Return to Mods & Tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest