Page 1 of 1

Weird Vanishing Bug

PostPosted: 14 Sep 2018, 21:58
by Titantula
I was playing phantom with PX, Quality of Performance, and x4 unit cap mods installed.

I had about 2000 units in total on the map with 3 other players possibly having 1000 each. About 200 of my units were torpedo bombers and I issued a split attack order to them to attack about 50 t3 subs. At the same time a massive asf dogfight was going on between me and the owner of the subs. I would estimate 300 x 300 asf.

So just as I issued the split attack order to my torpedo bombers I was completing my paragon. When it completed it failed to appear on the map. I didnt reclaim it, there was no explosion (no explosion sound and base around it remained intact), it quite literally failed to appear upon being completed.

Bizarre and it cost me the game lol.

Yesterday I was playing phantom as cybran with those mods also installed. For about 5 minutes after phantom allocation I couldnt store any mass and had a huge mass output. Like I had a secret paragon. I couldnt spend it either there was so much per tick.

These kind of things never used to happen.

Re: Weird Vanishing Bug

PostPosted: 14 Sep 2018, 22:03
by PhilipJFry
please post logs or at least a replay id

Re: Weird Vanishing Bug

PostPosted: 14 Sep 2018, 22:16
by Titantula
PhilipJFry wrote:please post logs or at least a replay id


Replay desyncs early too.

Maybe major desync??

Re: Weird Vanishing Bug

PostPosted: 15 Sep 2018, 01:11
by biass
Maybe you post the logs mate how about that possibility