Page 1 of 1

I just noticed the GGs didn't carry over

PostPosted: 28 Oct 2011, 05:02
by FunkOff
Yeah, you cannot build transports with LABs already loaded on them in FAF LABWars. Oops. :P

Re: I just noticed the GGs didn't carry over

PostPosted: 28 Oct 2011, 09:23
by Ze_PilOt
Intended or a bug ? :)

Re: I just noticed the GGs didn't carry over

PostPosted: 28 Oct 2011, 15:38
by FunkOff
Bug. The code is all there (I didn't change any of it) but the game i choosing to ignore the new units.