LAB wars broken?

Forum for featured Mod : LabWars

Moderator: Legion Darrath

LAB wars broken?

Postby R_Charger » 31 Jul 2016, 14:39

Lab wars seems to be broken. I played a game with three friends usin LAB wars for the 1st time, and after one died, I couldn't attack the other one as all my labs froze when they approached his base. Whats going on? Also the ACUs weren't visible (didnt appear on-screen although they were fired upon). Its replay ID 4995676.
R_Charger
Avatar-of-War
 
Posts: 126
Joined: 30 Jul 2016, 16:27
Has liked: 9 times
Been liked: 14 times
FAF User Name: Reckless_Charger

Re: LAB wars broken?

Postby Legion Darrath » 31 Jul 2016, 23:26

LabWars is currently broken. I've been unable to update the featured mod version due to a lack of time. I should still have the none featured version laying around and it *should* still work if everyone installs it manually but I haven't tested. I can see if I can dig it up if you want to try it.
Legion Darrath
Evaluator
 
Posts: 691
Joined: 03 Oct 2011, 19:50
Has liked: 7 times
Been liked: 117 times
FAF User Name: Legion_Darrath


Return to LabWars

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest