Build Issue

General Discussions about The Nomads.

Moderators: Softly, pip, Brute51, CookieNoob, JJ173, Moritz

Build Issue

Postby SioNDawN » 21 Dec 2015, 18:47

The vanilla game runs fine without using the FAF Lobby but every time I go to use The Nomads the lobby does not allow me to restrict units and when in game I cannot select buildings, units, or ACU upgrades with the mouse but I can use the keyboard hotkeys which for me is not as quick and easy. I tried uninstalling FAF, deleting the programdata, and reinstalling SC:FA. I don't know what else to do, please help.
SioNDawN
 
Posts: 2
Joined: 21 Dec 2015, 18:42
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: SioNDawN

Re: Build Issue

Postby pip » 21 Dec 2015, 20:53

It's broken on FAF. If you want to play Nomads normally, you have to use Steam or Vanilla version : https://bitbucket.org/Brute51/nomads/downloads
pip
Supreme Commander
 
Posts: 1825
Joined: 04 Oct 2011, 15:33
Has liked: 191 times
Been liked: 86 times
FAF User Name: pip

Re: Build Issue

Postby SioNDawN » 21 Dec 2015, 23:29

Thanks. Will it be fixed?
SioNDawN
 
Posts: 2
Joined: 21 Dec 2015, 18:42
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: SioNDawN

Re: Build Issue

Postby pip » 22 Dec 2015, 18:08

Probably not anytime soon.
pip
Supreme Commander
 
Posts: 1825
Joined: 04 Oct 2011, 15:33
Has liked: 191 times
Been liked: 86 times
FAF User Name: pip

Re: Build Issue

Postby Ravendown » 26 Dec 2015, 23:35

So this will allow me to play Nomads on the Steam version? I thought this was impossible!
Ravendown
 
Posts: 1
Joined: 26 Dec 2015, 22:53
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: Ravendown

Re: Build Issue

Postby JJ173 » 21 Jan 2016, 14:04

If you're looking for a fix, I'll take a look in to the error and post it in GitHub ready for the next FAF update, I'll speak to a few moderators and pull some strings. I'll post a fix on the forums none the less.
Council of Setons
Check out the Nomads Campaign Project: viewtopic.php?f=2&t=15534
Check out my first Coop Mission: viewtopic.php?f=78&t=15605
User avatar
JJ173
Councillor - Promotion
 
Posts: 146
Joined: 23 Oct 2015, 16:57
Location: Underground
Has liked: 19 times
Been liked: 46 times
FAF User Name: TheAdDad

Re: Build Issue

Postby Brute51 » 23 Jan 2016, 18:41

I've just fixed all problems in a local version on my PC. However, a patch of FAF is due any moment so I'm waiting for that before uploading a fixed version of Nomads.
Brute51
Avatar-of-War
 
Posts: 195
Joined: 18 Sep 2011, 13:55
Has liked: 2 times
Been liked: 15 times
FAF User Name: Brute51

Re: Build Issue

Postby Brute51 » 31 Jan 2016, 16:34

It all works again now.
Brute51
Avatar-of-War
 
Posts: 195
Joined: 18 Sep 2011, 13:55
Has liked: 2 times
Been liked: 15 times
FAF User Name: Brute51

Re: Build Issue

Postby SGF_RTS » 07 Feb 2016, 10:33

I'm still having issues not being able to build anything in Nomads.
SGF_RTS
 
Posts: 2
Joined: 07 Feb 2016, 10:21
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
FAF User Name: SGF_RTS


Return to Nomads Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest